De Feestarchitect

evenementen

Wellington Renbaan Oostende

Elke maandag in juli & augustus

Negen maandagen lang sport en feest aan zee: Spannende toppaardenrennen, een meeslepende ambiance tijdens de Vlaamse vedettenparade en een spectaculair vuurwerk als afsluiter.

Een exclusief tafeltje in de nok van de roemrijke Grandstand op de Wellingtonrenbaan. Proeven van een verfijnde catering. Vanop het buitenbalkon de finish van de race meepikken. U voelt het opstijgend gejuich aanzwellen. Jammer, net verkeerd gegokt! Snel terug naar binnen, daar wint u als ondernemer ALTIJD!

Topmerken, (middel)grote en kleine kmo’s…allemaal ontdekten ze Oostende Koerse de voorbije 4 jaar als ‘the place to be’ voor commerciële acties of netwerkactiviteiten. Zowel B2B als B2C!

 

Hebt u uw beste paard al ingezet?

Oostende Koerse is dé perfecte uitstap naar zee in een sfeer van grandeur en gezelligheid.
Ontdek nu onze commerciële formules voor 9 zomerse maandagen en evenveel bruisende feesten.

Inschrijven en verdere informatie bij kim@eventor.eu of op 0486 14 00 89

 

All-in VIP formule Oostende Koerse

U parkeert uw wagen op de VIP-parking onder de hippodroom.

De VIP-ruimte, met zicht op de renbaan, bereikt u via de lift op de 3de verdieping. Daar verwelkomen wij u vanaf 16u30 en wordt u verwend door de catering van De Feestarchitect.

We starten met een champagne-aperitief en laten u nadien 4 uur lang proeven van diverse delicatessen en lekkernijen. Uiteraard is de bar constant open. Ondertussen kan u de verschillende paardenrennen volgen, of vanuit de VIP-ruimte zelf, of van op het VIP-balkon.

Voor elke ren krijgt u van Jaak Pijpen nuttige tips om, met meer kans op slagen, een gokje te wagen bij de elektronische bookmaker. Kortom, u geniet van een unieke namiddag.

Na de laatste ren omstreeks 20u30 verwachten we u in de VIP-tent naast het podium op de Esplanade om te genieten van de Vlaamse Vedettenparade opdat dit dagje Oostende Koerse feestelijk kan afgesloten worden.

 

Onze ALL-IN VIP-FORMULE

Bestel uw VIP-tickets via mail

 

Een zomerse BBQ op Oostende Koerse

Verras uw klanten, prospects of personeel op een dagje Oostende Koerse met de ‘Martini Jockey Club’ formule !

Op het Bagatelle-terras, het mooiste plekje van de hippodroom, volgt u de koersen vanop de eerste rij. We overdrijven niet, u kan de paarden in volle sprint bijna aanraken.

Voor € 50 (incl. BTW) ontvangt u:

Deze dienen vooraf gereserveerd te worden via kim@eventor.be of 0486140089

 

Formule ‘Les Filles Du Bord De Mer’

Ook dit jaar bieden we de formule ‘Les Filles Du Bord De Mer’ aan.

Voor € 20 ontvang je:

U kan ze ter plaatse kopen aan de kassa of in de Bagatelle (€10 met 2 oesters) of bestellen via kim@eventor.be