nieuws

conceptcatering

Feestarchitect en Kowala Productions bouwen samen aan de toekomst

“We hebben veel goesting in deze samenwerking” – Christ Schepens

Beste Feestarchitect’er

Met veel passie en enthousiasme heb ik De Feestarchitect opgericht en in al die jaren is mijn bedrijf enorm gegroeid. Om te kunnen blijven groeien, heb ik een belangrijke beslissing genomen. Vanaf vandaag kunnen wij rekenen op de ondersteuning van topondernemer Sam Baro voor de volgende stap voor De Feestarchitect. Via een meerderheidsparticipatie met zijn creatief bureau KoWala Productions geloven we in een sterke kruisbestuiving.

Ikzelf blijf CEO en behoud een minderheidsparticipatie in het familiebedrijf. Zoals steeds zal ik met veel passie waken over de creatieve en culinaire invulling van uw feest.
De dagelijkse leiding van het bedrijf komt in handen van mijn schoonzoon Mathias Lataer, die eveneens mee in het bedrijf stapt en de functie van COO op zich zal nemen. Hij heeft de afgelopen jaren de tijd gekregen om alle facetten van het familiebedrijf te leren kennen en is klaar voor deze stap.

We waren op een schaal beland waar er extra middelen nodig zijn om nog verder te kunnen groeien. Bovendien vond ik het tijd om de dagelijkse leiding over te laten aan een nieuwe generatie die ik hierin kan begeleiden, en mezelf toe te leggen op datgene waar ik het beste in ben: het leveren van creatieve cateringconcepten.
Met de participatie door KoWala Productions krijg ik nu beide: er is de extra capaciteit die nodig was voor doorgezette groei, en ik kan de fakkel van het dagelijkse bestuur doorgeven. Ook cultureel is er een match met Sam: we hebben beide dezelfde no-nonsense-visie op ondernemen.

Wie is Sam Baro?

Sam is een Gentse topondernemer en eigenaar van KoWala Productions, een creatief bureau met activiteiten in media, communicatie, video, mensgericht design en eventsector. Met seminaries en grote events in de HR- en zorgsector (zoals o.a. HR Conference, Gala van de Vlaamse HR ambassadeur, Zorgwerkgever van het jaar, Nacht van de zorg, …) kent het Gentse KoWala Productions het belang van een sterke eventcatering.
Daarnaast is hij ook CEO en 70% eigenaar van Planet Group (de Gentse specialist in temporary en flexible staffing, onder meer in de IT-, HR- en zorgsector).

In 2022 leerden Sam en ik elkaar kennen in Château Jemeppe, in het Waalse Marche-en-Famenne. We werkten regelmatig samen en het klikte goed tussen ons. Sam heeft Château Jemeppe inmiddels in eigendom en eigen beheer.
Onze ambities voor De Feestarchitect zijn dan ook groot: we willen de groei bespoedigen en een nieuwe wind laten waaien over de activiteiten van het bedrijf.

Wat betekent dat voor jouw feest?

Wij blijven cateringconcepten bedenken en uitwerken volgens het Feestarchitect DNA, iets wat we het liefste doen en het beste kunnen.

Jouw feest zal door hetzelfde team worden opgevolgd, met een big smile als voordien.
Ik kijk met zeer veel goesting uit naar wat onze toekomst samen zal brengen!

Tot op één van onze feesten!

Feestelijke groeten
Christ Schepens & Claudine Van Peteghem