vacatures

conceptcatering

Ober – zaalmedewerker (M/V)

FULLTIME

DE FEESTARCHITECT – Christ Schepens te Destelbergen is een dynamisch, snelgroeiend bedrijf dat zich profileert als ‘conceptcateraar’. Bij ons geen folders of prijslijsten met standaardformules, want wij werken steeds op maat van onze klanten. Wij zien ons dus als de ‘architect’ van uw feest en dit in de breedste zin van het woord.

De Feestarchitect is doorgegroeid tot één van de betere cateraars in Vlaanderen en wilt het begrip ‘conceptcateraar’ nog sterker in de markt zetten. Om die reden zijn wij op zoek naar een nieuwe zaalmedewerker om ons team te versterken.

‘Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, zie je jezelf als een architect van een feest? Dan word jij misschien wel onze nieuwe projectcoördinator.’

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

PROFIEL

AANBOD

INTERESSE?
Solliciteer via e-mail, met CV en motivatiebrief naar: