nieuws

conceptcatering

Coronaproof genieten met je bubbel

Deel-En-Eet

Deel-En-Eet

Sinds een maand zijn wij gestart met ons Deel-En-Eet concept. Eerst en vooral willen wij jullie bedanken voor de reeds vele bestellingen die wij hebben mogen ontvangen. We zijn blij dat we op deze manier terug voor jullie kunnen koken en jullie culinair kunnen verwennen.

Ons Deel-En-Eet concept blijft uiteraard bestaan. Jullie kunnen wekelijks bestellen en afhalen in onze drive-in op vrijdag, zaterdag en zondag. Ook levering aan huis is mogelijk!
Hou onze sociale media in de gaten voor de recentste menu’s of surf rechtstreeks naar www.deel-en-eet.be.

 

Coronaproof genieten met je bubbel

Concept tot 10 personen
Vorige woensdag heeft de Veiligheidsraad beslist dat onze bubbel mag uitgebreid worden tot 10 personen en dat dit wekelijks andere mensen mogen zijn. Als cateraar wensen wij hier graag op in te spelen, wij hebben namelijk een ‘coronaproof’ concept uitgewerkt dat jullie kunnen bestellen.
Zo kunnen jullie kiezen uit onze Deel-En-Eet concepten: Sharing of BBQ.
Wij leveren alles (voeding, dranken, glazen, porselein) bij u thuis en zetten alles klaar. Nadien verdwijnen wij en laten we je genieten met je bubbel. Nadien komen wij alles terug ophalen. U hoeft dus enkel maar te genieten met uw gezelschap.
Liever iets op maat van uw wensen en budget? Geen enkel probleem, we werken alles tot in de puntjes uit volgens de geldende voorschriften!
Concept voor meer dan 10 personen op veilige afstand
Onlangs organiseerden wij een ‘Coronaproof straatfeest’ waarbij wij in elke voortuin een tafel plaatsten met heel wat lekkers. Op deze manier kon er toch op een veilige manier genoten worden. Wens je dit ook te organiseren voor uw straat of buurt? Dit kan zeker, stuur ons een mailtje via info@defeestarchitect.be en wij nemen contact met je op.

Vanaf 1 juli mogelijkheden tot 50 personen
De Veiligheidsraad heeft ook beslist dat we vanaf 1 juli opnieuw mogen samen komen met 50 personen. Wij beginnen alvast af te tellen! Redenen genoeg toch om een feestje te organiseren? Wij helpen je graag met het opstellen van een concept op maat en denken met je mee zodat alles veilig volgens de regels kan verlopen. Ook hiervoor kan je ons bereiken op info@defeestarchitect.be

 

Bar Coco

Vanaf donderdag 18 juni openen de deuren van Bar Coco te Stekene opnieuw.
Dit telkens van donderdag tot zondag.

Je bent er welkom om te genieten van een heerlijk drankje met je gezelschap of om heerlijk te tafelen. Bar Coco wordt omgetoverd tot een BBQ bubbelparadijs voor de liefhebbers van gezellig grillen met je bubbel tot 10 personen! Tijdig reserveren is een must, dit kan via info@barcoco.be.
Hou zeker de facebookpagina in het oog voor meer nieuwtjes!

Vanaf 1 juli is het ook mogelijk om op deze locatie feesten te laten doorgaan tot 50 personen!
Neem gerust contact op voor meer info.