nieuws

conceptcatering

In 2020 opnieuw genieten op de kasseien tijdens Parijs-Roubaix!

‘De Koers is van ons’

‘De Koers is van ons’ riepen wij jaar na jaar in koor. Op zondag 12 april is het weer zo ver. Dan verwelkomen wij u en uw zakenpartners graag uit in onze VIP tent die wij plaatsen langs één van de langste kasseistroken van de koers. Laat u verwennen aan ons mooi gedekte tafels, in het prachtig interieur waar heel wat lekkers geserveerd wordt. U hoeft die dag nergens aan te denken: wij brengen je met jouw gezelschap in een autocar naar ‘the place to be’. Daar starten we de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt en eindigen met zoete lekkernijen. Tussendoor kan je genieten van de (hopelijk) eerste zonnestralen op ons terras. De koers kan je uiteraard meevolgen op een groot videoscherm dat geplaatst wordt in de tent.

All-in prijs: € 285,- (excl. btw) per persoon
Vanaf 20 tickets: 265 EUR (excl. BTW) per persoon

Voor meer informatie en reservatie:
Mona Naudts | 09 355 28 93 | mona@defeestarchitect.be