vacatures

conceptcatering

Afwasser (m/v)

student / flexijob

DE FEESTARCHITECT – Christ Schepens te Destelbergen is een dynamisch, snelgroeiend bedrijf dat zich profileert als ‘conceptcateraar’. Bij ons geen folders of prijslijsten met standaardformules, want wij werken steeds op maat van onze klanten. Wij zien ons dus als de ‘architect’ van uw catering en dit in de breedste zin van het woord. 

De Feestarchitect wil de komende jaren verder doorgroeien tot één van de betere cateraars in Vlaanderen en het begrip ‘conceptcateraar’ nog sterker in de markt zetten. Om die reden zijn wij op zoek naar een Afwasser om ons team te versterken. 

‘Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, en herken je jezelf in onderstaand profiel?’ Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!’

FUNCTIEOMSCHRIJVING

PROFIEL

AANBOD

INTERESSE?

Solliciteer via e-mail, met CV en motivatiebrief naar: