nieuws

conceptcatering

Graslei 10

openingsaanbod 2019

We kunnen stilaan beginnen aftellen naar de zomer. Hoog tijd om jouw klanten en werknemers nog eens extra te verwennen voor ze het verlof ingaan. Leg hen in de watten met De Feestarchitect op onze unieke locatie GRASLEI 10. Wij werkten een aantal formules uit, ideaal om te beleven in onze nieuwste locatie in hartje Gent.

Je kan onze smakelijke cateringformules hier vinden.

Geniet van onze vroegboekkorting!
Indien je een formule reserveert en het feest laat doorgaan vóór 30 september 2019 in GRASLEI 10, bieden wij eenmalig een korting van 25% op de zaalhuur.

Uiteraard werken wij met plezier ook een voorstel op maat uit op een locatie naar keuze. Wij hopen dat wij jullie nieuwsgierig hebben gemaakt en wij je binnenkort mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie GRASLEI 10 of misschien wel bij jou op kantoor?