nieuws

conceptcatering

Terugblik 2018

Met trots blikken we terug naar 2018, waarbij we aanwezig waren op vele business-, privé- en sportevents. Enkele klanten die we in de watten mochten leggen: Arcelor Mittal, ING, Van de Velde, Jazz Middelheim, Filmfestival Oostende, Miss België, KV Oostende én tal van gelukkige koppeltjes die in het huwelijk traden.
Zowel binnen als buiten, in een feestzaal, tent of magazijn hebben wij het beste van onszelf kunnen geven! Ook zijn we ontzettend trots op onze unieke togen en buffetten die steeds een blikvanger zijn op uw feest én door ons ontworpen. Ten slotte hebben we ook toffe concepten gebracht op maat van onze klanten, steeds met de kwaliteit en beleving waar wij voor staan!
Wij willen dan ook iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen of het ons heeft mogelijk gemaakt om dit te realiseren!