nieuws

conceptcatering

Pop-Up Bar GezoardeBos

Van januari tot maart

Op 21 december opende De Feestarchitect in Eksaarde een nieuwe pop-up winterbar ‘GezoardeBos’. Op zoek naar een toffe locatie voor een gezellige avond met vrienden, familie, collega’s? Dan is GezoardeBos dé perfecte plaats. Je kan er elke vrijdag en zaterdag terecht van 17u00 tot 23u00. Een locatie waar je buiten gezellig aan de bar of aan de vuurtjes kan genieten midden in de natuur. Of zit je liever warm en gezellig binnen in de chalet met zicht op het domein?

Reserveren is niet nodig want de pop-up locatie is vrij toegankelijk. Er is ook een ruime parking voorzien aan het domein. Aan de bar kan je dranken en diverse snacks verkrijgen. Kortom de moeite om eens langs te komen!

Liever een privéfeest? Geen probleem, ook dit is mogelijk in Gezoardebos! Wenst u nog een nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren of een verjaardag in het vooruitzicht? Mail ons gerust voor meer informatie, prijzen en reservaties via info@defeestarchitect.be .

Binnenkort zullen we op zondag ook speciale activiteiten organiseren. Zo zal er op 17 februari een Valentijns brunch zijn. Hou onze facebook pagina en website in de gaten!