nieuws

conceptcatering

Nieuw in ons team.

De Feestarchitect werft aan

MATHIAS LATAER

Sinds juli heeft Mathias Lataer, echtgenoot van Delfien Schepens en kersverse papa van Marie-Lou, ons team vervoegd. Als assistent-zaakvoerder staat hij Christ bij en helpt waar nodig. Voordien heeft hij bij Delaware gewerkt. Hij kent de kneepjes van De Feestarchitect als geen ander, in zijn studentenjaren stond hij hier in voor de afwas, logistiek en als verantwoordelijke op feesten.

 

JOLIEN DE BEUL en LAURA VANHEE

Onze projectcoƶrdinator Hajer vertrekt na bijna twee jaar vol enthousiasme ons team te hebben versterkt naar Limburg. Ze heeft de moeilijke beslissing genomen haar job bij ons op te zeggen om met haar vriend te gaan samenwonen in Limburg. Hij heeft een nieuw profvoetbalcontract getekend bij MVV Maastricht en wij wensen hen beide veel succes in hun nieuw avontuur.

Jolien en Laura volgen onze collega Hajer op. Zij zorgen na bevestiging van een event voor de praktische opvolging van A tot Z en zullen meedraaien on the field. Twee enthousiastelingen vol energie zijn klaar om zich volledig in te zetten voor De Feestarchitect.