nieuws

conceptcatering

De Filatuur Aalst

Locatie in de kijker

De Feestarchitect is partner met heel wat unieke locaties in Vlaanderen. Een nieuwe locatie is ‘De Filatuur’, een voormalige naaigarenfabriek in Aalst. In deze locatie zijn al veel verschillende soorten feesten de revue gepasseerd: bedrijfsevents, personeelsfeesten, seminaries, huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten… Er zijn heel wat mogelijkheden om de zaal naar eigen wens om te toveren tot een unieke plaats voor elk event. Op de agenda van 2017 staan er voor De Feestarchitect ook al wat feesten gepland in deze locatie.

De Filatuur is gelegen in het centrum van Aalst, op wandelafstand van het trein- en busstation en vlakbij de E40, tussen Brussel (25 km) en Gent (35 km).  Er is een parking voor 150 auto’s en extra parkeergelegenheid op wandelafstand.