nieuws

conceptcatering

De tuindagen nemen u mee naar Canada!

De zomervakantie zit er op. We gaan in rechte lijn naar de Tuindagen op 7, 8 en 9 oktober. De Feestarchitect verwelkomt u graag in het Park van Beervelde om gezellig te tafelen met vrienden en familie. Voor de herfsteditie gaat het park de Canadese toer op. De villa wordt omgetoverd tot een Canadees paviljoen. Daar horen uiteraard Canadese gerechten bij. Drie keer raden wie daar voor zorgt? Juist, De Feestarchitect!

We verwennen de bezoekers bovendien met een vernieuwde selfservice formule: geniet van frietjes van onze oldtimer friteuse met stoofvlees of van verse pizza gebakken op de Green Egg. Dat wordt smullen! Kom zeker eens proeven in onze Silhouette tent onder de prachtige populieren! Eerder fan van onze smakelijke vol-au-vent? Kom een kijkje nemen in het restaurant in het Koetshuis. See you!