nieuws

conceptcatering

Biertje voor een aperitiefpleziertje

Maris Otter

Wij horen het u denken, bier als aperitief? Het doet u niet meteen watertanden…? Loop even met ons mee.

 

Met Maris Otter heeft De Feestarchitect een product in huis dat daar verandering in brengt. Maris Otter is op zijn zachtst gezegd een grondig doordacht biertje. Niet alle bieren zijn geschikt om eender wanneer te drinken, maar bepaalde types lenen zich uitstekend als eetlustwekker. Maris Otter heeft in eerste instantie een zachte, licht fruitige en toegankelijke smaak, maar verrast meteen daarna met een fraaie bitterheid en smaakt al snel naar nog meer.

 

Zodanig authentiek da’t plukkevort is”

… zouden de mannen van Bevergem mompelen aan de toog. Maris Otter is een bier van Belgische bodem met een relatief laag alcohol gehalte van 5%. Maar er is meer! Het bier heeft een aantal unieke eigenschappen. ’t Is het eerste Belgische bier gebrouwen met traditionele Engelse gerst, ‘Maris Otter’. Aangevuld met artisanaal geteelde kwaliteitshop uit Vlamertinge, van bij teler Geert Clarebout.

 

Anders gedronken vraagt om anders geschonken

Maris Otter aperitiefbier bieden we u aan in een glas op voet met een (bier)buikje.

Maris Otter gerst wordt reeds 40 jaar (!) enkel in het zuiden van Engeland geteeld en geprezen door menig brouwer omwille van zijn uitmuntende smaakeigenschappen. De eigenaar van de gerstvariëteit, Robin Appel Ltd, in Engeland, gaf ons de mogelijkheid de naam ‘Maris Otter’ te ontlenen voor dit aperitiefbier en wij grepen de kans!

 

Santé!