nieuws

conceptcatering

Sneeuwballen van Larmuseau

Dat lusten we wel!

De jonge foodie Tanguy Serraes heeft sinds kort het bedrijf Larmuseau overgenomen en heeft grote plannen met de Gentse sneeuwballen. Sneeuwballen – een Gentse lekkernij. Weer of geen weer, al honderd jaar lang zorgt Larmuseau van september tot maart voor een fikse portie sneeuwballen. Sneeuwballen, erkend als streekproduct, zijn een frisse lekkernij; een wolkje van vanille waarrond een flinterdun fondantchocoladelaagje zit, afgewerkt met poedersuiker. Vandaag worden de sneeuwballen nog altijd ambachtelijk gemaakt, volgens het authentieke recept, aan de Eilanderskaai in Gent. De Feestarchitect biedt deze lekkernij graag aan bij de koffie, tijdens een meeting of als zoete afsluiter. Meer over deze lekkernij op www.confiserielarmuseau.com.


created by Brand Senses