nieuws

conceptcatering

Ontdek de koers met De Feestarchitect

VIP-evenement

Op zondag 9 april 2017 is het weer zo ver, dan neemt De Feestarchitect je mee naar de gekende kasseien in het Noorden! De Feestarchitect organiseert op die dag opnieuw een heus VIP-evenement.

Vanop een unieke locatie langs de kasseistrook kunnen de gasten de grimassen en de trillende voorvorken van de wielrenners vanop de eerste rij beleven. Maak je klaar voor een authentieke belevenis met gepersonaliseerde tafels, persoonlijk onthaal, ruime parking en vlotte opstapmogelijkheden bij het vertrek. De gasten worden ontvangen in een VIP-tent die voorzien is van alle comfort: infobalie, vestiaire, toiletten, buitenterras, open bar, mooi aangeklede tafels en buffetten, muzikale animatie, voorbeschouwingen, interviews en een spannende pronostiekwedstrijd. Dankzij een groot videoscherm kunnen de deelnemers bovendien de ‘doordouwers’ op hun stalen ros elke seconde van de wedstrijd volgen.

Schrijf nu al in voor dit event en stuur een mailtje naar anja@defeestarchitect.be


created by Brand Senses